Tartışma:Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrağı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Kıbrıs (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kıbrıs maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kıbrıs kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Orta Doğu (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Orta Doğu maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Orta Doğu kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Başlıksız[kaynağı değiştir]

Üstteki ve alttaki çizgilerin bir anlamı olduğunu duymuştum. Türkiye ve K.K.T.C. olarak--Kutu su 23:54, 8 Ağustos 2006 (UTC)

Ben bir tartışma programında bu iki çizginin Türkiye'ye bağlılığını (Misak-ı Milli sınırları) ifade ettiğini duymuştum. aynı Irak Türkmen Bayrağı'nda olduğu gibi.--Koraman 23:31, 15 Kasım 2006 (UTC)

Kutu su'nun duyduğunu doğrulayan bir kaynağa rastladım, ilerleyen günlerde ekleyeceğim. --82 ~145 ileti 19:22, 26 Eylül 2010 (UTC)


Sitenizde birçok bayragin ôncûlerini koymussunuz KKTC'ninde kendi kaynaklarina gôre 1984 deki bayragin ôncesi olmus kirmizi rengin agirlikta oldugu bir bayrak.Bu imzasız yazı 88.172.164.147 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.