Tartışma:Mevlid-i Nebi Haftası

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Kutlu Doğum Haftası sayfasından yönlendirildi)

"islam karşıtı bazı çevreler" ne demektir? Hurafe niteliğindeki din dışı uygulamalara karşı çıkmak islam karşıtı olmak mı demektir? (...) Bu imzasız yazı 194.27.225.66 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

madde tarafsız içeriğine geri alınmış. teşekkürler. --ki bl 09:55, 28 Nisan 2011 (UTC)
Maddenin mevcut hali taraflı bir dille yazılmış. Örnekleri çok ve açık. Ancak, koyduğum "taraflı" etiketi (veya şablonu ya da adı neyse) nedense kaldırıldı. Bu bir yana, maddenin Türkçesi de bozuk. Bir basit örnek: "araştırmalarında ve hesaplamalarında göre". Neyse... --E4024 (mesaj) 07:49, 17 Nisan 2014 (UTC)

E4024 (mesaj) uzun cumlelerde cumle dusuklukleri olabiliyor. Gordugunuz bu tarz hatalari hep birlikte giderelim. Tarafsiz bakis acisi konusunda da maddeyi cok cesitli kaynaklar ve bakis acilarindan ornekler ile zenginlestirerek yine hep birlikte tarafsiz hale getirmeye calisiyoruz. Bu maddeyi bu haftanin reklaminin yapildigi bir yer olarak degil, bu hafta ve bu hafta ile ilgili etkiler/tepkiler ve bilgilerin yer aldigi bir madde olarak gormek gerekir. Bu gibi iceriklerde kisisel olarak insanlarin hoslanmadigi cok sey olabiliyor ancak bu maddenin tarafsiz olmadigi anlamina gelmez. Bu tarz dini icerikli maddelere en basta "Hz" ekleme ile de mudahale ediliyor. Bu hepimizin gunluk hayatta kullandigi bir ek olmakla birlikte burada yine Vikipedi kurallari geregi yazamiyoruz. --Qwl ye yaz 19:50, 17 Nisan 2014 (UTC)

Çok aydınlatıcı oldu, teşekkürler...--E4024 (mesaj) 07:00, 18 Nisan 2014 (UTC)

(23 Nisan 2017)Bugün yapılan güncellemelerde tarafsızlığa aykırı yazımlar bulunmaktadır. Derhal kaldırılması rica olunur.