Tartışma:Kumçeltiği

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Kumçelteği, Çorum sayfasından yönlendirildi)
Eski kaliteli maddeKumçeltiği, eskiden bir kaliteli maddeydi ama bu statüsünü kaybetmiştir. Aşağıda maddenin iyileştirilmesi için öneriler bulunmaktadır. Bu sorunlar halledildikten sonra madde tekrar aday gösterilebilir. Kullanıcılar ayrıca bir hata olduğuna inanıyorlarsa bir inceleme isteyebilirler.
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

elinize sağlık[kaynağı değiştir]

Tüm köyler bu şekilde olursa vay diğer vikilerin haline.--Erdem Şenol 08:00, 10 Mart 2007 (UTC)

  • Sağol Erdem bey, iltifatınız için teşekkür ederim.--Alperx 20:55, 23 Mart 2007 (UTC)
Bu madde üzerinde bu hafta sonu çalışalımda bir seçkin madde adayı haline getirelim.--Etrüskileti 15:59, 20 Nisan 2007 (UTC)
Sayın Etrüsk, elbetteki Türkçe vikipedide seçkin maddelerin artmasını canı gönülden isterim. Ancak, memleketten uzakta olmamdan dolayı gerek görsel bilgi gerekse dokümanter bilgiye şiddetle ihtiyacım var.Daha öncede mesajlarınızda belirttiğiniz gibi Ankara'da hemşerilerimden bu bilgileri sağlar ve desteklerinizede esirgemezseniz sanırım bu dediğiniz olabilir. Yinede bu güzel düşünceniz için teşekkür ederim. Sağolun...--Alperx 17:51, 20 Nisan 2007 (UTC)


Onlarda çok kaynak varda sorun ben onları değerlendirecek kadar boş zaman yaratamadım dün için çok önceden plan yapmıştık ama benim hastane işi 2. güne sarkınca ikinci toplantıyı yapamadık ama akşam onlar bana geçmiş olsuna geldiler ve bir kitap bıraktılar. O kitaptan yola çıkıp bir wikipedia maddesi bile başlattım dün gece... Görüştüğüm hemşerin ODTÜ kökenliymiş hoş oldu. Onlar beraber iş yapalım diyorlar iyileşirsem ama benim sağlık durumu muğlak. Bende Kumçelteği ile ilgili haftasonu zaman ayıracağım merak etmeyin. Milli Kütüphane'ye gidemedim onu aradan çıkarsam çok iyi olacak. İlerde bu kadar zaman burada olamayaccağım için tv bile izlemeden tüm açık zamanımı buraya hibe ediyorum. Türkçe bilen herkese mirasım olur.--Etrüskileti 18:11, 20 Nisan 2007 (UTC)

Kaynaksız mı?[kaynağı değiştir]

Bu maddenin kaynaksız olduğunu iddia etmek biraz maddeye karşı haksızlık değil mi? Yine de madde eksiklerine rağmen güzel bir madde. Bu şablonu koyana kadar düzenlemesini yapsanız daha iyi olmaz mı? Emeği geçenlere teşekkürler... iyi çalışmalar...

Ahanda Kaynak ve düzenlemeler... yetmezse söyleyin boş vakit buldukça uğrar ve uğraş vermeye çalışırım... herkese sevgiler...--Alperx ileti 13:30, 15 Mart 2008 (UTC)
  • Bir maddede Vikipedi'nin temel taşlarını ihlâl eden unsurlar bulunuyorsa, bir uyarı şablonu konur. Bu uyarı şablonları maddeyi kötü duruma düşürmez; maddenin kötü durumdaki noktalarını, unsurlarını açıklar ki bunlar giderilsin, düzeltilsin. Sistem uyarı şablonu kullanımı Vikipedi için çok önemlidir ve temel taşların bir gereksinimidir öyle ki sorunlar giderilmeden kaldırılmaları vandalizm olarak tanımlanmaktadır (bknz: VP:V). Bunu olumsuz bir şey olarak görmeyelim; yapıcı bir unsurdur bu. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 13:49, 15 Mart 2008 (UTC)

Kaynak şablonları[kaynağı değiştir]

Editörü tdk sözlüğündeki manasını yazdığı halde köy adı için sablon konmuş. ezvere iş bunlar. kimsede kontrol etmiyor sanırım. Alt cümlede de koordinatlar verildiği halde köy yerine kaynak istenmiş. adam çüş derler Bu imzasız yazı 212.253.31.188 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 13 Kasım 2009