Tartışma:Kolbeinn Tumason

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Edebiyat (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Edebiyat maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Edebiyat kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

"Send þú, meyjar mögur (Send us, son of the virgin)" mısrásında virgülü kullanırsan -şiirde de olan bu- bütün şiir Hz. İsá'ya (Tanrı olarak) yönelik olur. O yüzden tercüme yeniden yazılmalı. Virgülü kullanmazsan "son of the virgin" nesne olur ve o zaman bütün şiir Cenab-ı Hakk'a yönelik olur, "son of the virgin" de ondan istenmiş olur. Tercüme baştan sona yanlış. --SeyitCmesaj 20:08, 24 Temmuz 2013 (UTC)