Tartışma:Kişi başına çay tüketimine göre ülkeler listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Liste-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Mutfak (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Mutfak maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Mutfak kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Maddenin adı "Kişi başına çay tüketimine göre ülkeler listesi" olarak değiştirilmeli. --Superyetkinileti 00:05, 28 Mart 2010 (UTC)

Başlık Türkçeye uygun şekilde öneri doğrultusunda değiştirildi. Saygılar--Merube 89msj 19:25, 6 Nisan 2010 (UTC)
Teşekkürler. --Superyetkinileti 21:20, 6 Nisan 2010 (UTC)

Türkiye 7.52 olması gerekirken 752 gözüküyor. Nasıl olduğununu da çözemedim. Bir tek bende mi böyle gözüküyor yoksa? @Kullanıcı:SAİT71 --Mavrikantmsj 20:15, 4 Ağustos 2014 (UTC)

Nokta yerine virgül koydum, sanırım bu şekilde daha iyi ? Sait71 20:21, 4 Ağustos 2014 (UTC)
{{convert|7.52|kg|oz|abbr=on}} şablonu enwiki'de sorunsuz çalışırken bizde neyde neden böyle yapıyor? Derken olayı çözdüm galiba :)
Avrupa ve Türkiyede ondalık işareti olarak virgül, Amerika'da ise nokta kullanılıyormuş. Sanırım hata bundan kaynaklanıyordu. --Mavrikantmsj 20:30, 4 Ağustos 2014 (UTC)
İlgin için teşekkürler. Bende facede gezerken bir geyik sayfasında bizim bu maddenin görüntüsünü gördüm. Bu konuyla ilgili geyik yapmışlar. İçeriğine tam dikkatimi vermedim. Resim falan ekleyim dedim, sende önemli bir ayrıntıyı dile getirdin. Ben farketmemişim bile hatayı :) Sait71 20:41, 4 Ağustos 2014 (UTC)