Tartışma:Kabala

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Din (Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Din maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Din kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Orta Çağ (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Orta Çağ maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Orta Çağ kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

...78.191.204.163 20:34, 17 Eylül 2010 (UTC)

85.101.101.109 19:38, 4 Eylül 2011 (UTC)kabala sitesinde yazılanlar inanış değil de bilimsel gerçeklermiş gibi aynen vikipediye yazılmış daha önce de uyarılmış olmasına rağmen halen bir düzeltme yapılmamış. birçok insan vikipedinin bilimsel gerçekleri yazdığına, inanışları da inanış olduğunu bildirir bir şekilde belirrttiğine güveniyor. Lütfen daha sıkı şekilde kontrol edin ve uyarıları göz önünde bulundurun. teşekkürler. iyi çalışmalar.

Son Derece Taraflı Madde[kaynağı değiştir]

Vikipedia ya yakışmayacak derecede fikir empoze etme amacı güden taraflı bir madde... hasanemin 20:44, 7 Ekim 2011 (UTC)

İmla Hataları ve Anlatım Bozuklukları[kaynağı değiştir]

Bol miktarda anlatım bozukluğu ve imla hatalarından dolayı metin okunmaz ve/veya anlaşılamaz bir hal alıyor. Konuya hakim birinin en kısa zamanda düzenlemesi faydalı olacaktır. Jankatm (tartışma) 17:22, 25 Mart 2012 (UTC)

Sorgulama metodu[kaynağı değiştir]

Bu tarz bir sistem tek bir yazar zorunluluğunu ortadan kaldırır, anlayan birileri yazsın uyarıları gereksizdir, anlayanın anlamayanın bilgisini sorgulayacak biri zaten anlıyordur, bu ayrımı yapabilen anlayan sıfatına hayiz biri düzenleme talebini dikte şeklinde ifade ediyorsa doğru ile yanlış ayrımını yapabilecek yetenekte olduğu için emre kendisini de tabi eder

Bu Emrin oluşturduğu çemberin sorumluluğunu alacaksa kendisi alır almayacaksa emre itaat etmemektedir itaat etmeyecekse kendisiyle çelişir yok anlamıyorsa, neyin doğru neyin yanlış olduğunu sorgulama hakkına sahip değildir ozaman emri yine kendisiyle çelişir

O zaman susması daha yeğdir

Kurtgozlu (mesaj) 15:57, 8 Eylül 2012 (UTC)