Tartışma:Kızıl Ordu Korosu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Sovyetler Birliği (Başlangıç-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sovyetler Birliği maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sovyetler Birliği kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Rusya (Başlangıç-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Rusya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Rusya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Koronun bileşenleri[kaynağı değiştir]

Sayfanın adı Kızıl Ordu Korosu, ancak sayfada "Koronun bileşenleri" bölümünde orkestra ve dans grubuna da yer verilmiş.

  • 1. Seçenek: Onlar için "Kızıl Ordu Bandosu" isimli ayrı bir madde oluşturulabilir. Zaten iki grup gerçekte de Kızıl Ordu Korosu ve Kızıl Ordu Bandosu olarak ikiye ayrılır. Fakat bu durumda dans grubu için ne yapabiliriz bilmiyorum.
  • 2. Seçenek: Maddenin adı İngilizce vikideki gibi "Alexandrov Ensemble" (Alexandrov Topluluğu) olmalı. Böylece sayfada tüm hepsinden bahsedilebilir.

Bence ikinci seçenek daha mantıklı olur. Bu imzasız yazı Ata Barış (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 14.52, 9 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]