Tartışma:Japonya'daki Türkler

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Japonya (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Japonya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Japonya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

bu başlıklardaki 'türkler' ibaresinin türkiye vatandaşı olan türkleri kastettiğini varsayıyoruz diye biliyorum. oysa bu maddede kazan tatarları ve başkurtlar da içeriğe dahil edilmiş. karışıklığın önlenmesinde yarar var. --kibele 09:25, 8 Eylül 2016 (UTC)

Zaten öyle diyor madde. Önce Türk vatandaşı sayısını vermiş, sonra da bu Türk vatandaşlarının bazıları 1950'lerde Türk vatandaşlığına geçen Kazan Tatarları ve Başkurtlar denmiş.--RapsarEfendim? 09:30, 8 Eylül 2016 (UTC)
tc vatandaşı oldukları bilgisini atlamışım.. --kibele 09:43, 8 Eylül 2016 (UTC)