Tartışma:Hippi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Moda (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Moda maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Moda kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Sosyoloji (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sosyoloji maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sosyoloji kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Öncelikle eric fromm hippi yaşam tarzını tutarlı bulması kendisininde tutarlı biri olduğunu göstermez.Kendisi pisikanaliz yönünden pek de hippi yaşam tarzını ve de yaşantısını anlayacak bakış açısına sahip olmadığı pisikanalizleriyle açıkça görülebilmektedir.İlla biri aranıyorsa bu allen ginsberg olabilir.Hippi hareketi ilk 1960'lı yıllarda california üniversitesinin berkeley kampüsünde, öğrencilerin okul yönetimine karşı yaptıkları eylemle başlar daha sonra vietnam savaşına karşı yapılan savaş karşıtı kampanyalarla daha da büyük bir kitle hareketine dönüşür.--Hellsangels 15:43, 22 Nisan 2010 (UTC)