Tartışma:Hetalia: Axis Powers

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Anime ve manga (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Anime ve manga maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Anime ve manga kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Merhaba,

Bu sayfanın tam olarak neden silinmesi gerektiğini açıklayabilirseniz, uygun şekilde düzeltilebileceğini sanıyorum. Bu sayfayı kızım (kendisi 13 yaşında) gösterdiği kaynaktan bizzat çevirdi ve bu silinme ilanını görünce oldukça üzüldü. Ben buraya üye olmama rağmen açıkçası burayı nasıl kullanacağıma tam vâkıf değilim, o nedenle yanlış yerde yanlış bir şey sorup söylüyorsam lütfen kusuruma bakmayın. Kötü bir kastım yok. Sadece emeğinin boşa gittiğini düşünen kızıma makul bir cevap verebilmeyi ve hevesinin kırılmamasını istiyorum. Alchemy 18:10, 9 Şubat 2012 (UTC)

Merhaba maddeye koyulan şablonu kaldırdım. Birkaç ufak düzenleme de yaptım. Kesinlikle yanlış bir şey yapmıyorsunuz; Vikipedi'nin katkılara ihtiyacı var :) Sorularınız olursa çekinmeyin. --Sayginerv-posta 18:30, 9 Şubat 2012 (UTC)

Selam, hızlı ve olumlu yanıtınız için çok teşekkür ediyorum. Bu şekilde teşvik edildikten sonra elbette seve seve katkılarımızı paylaşır, çorbadaki minik tuz miktarımızdan mutluluk duyarız. Kolay gelsin :) Alchemy 18:43, 9 Şubat 2012 (UTC)