Tartışma:Hareket işlem sistemi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Bilişim (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bilişim maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bilişim kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

"Düzenle" etiketi[kaynağı değiştir]

Zaten şablon olarak etiketlenmiş bir maddeye düzenleme etiketi konmasının amacı nedir? Murat Albayrakoglu 09:39, 6 Ocak 2012 (UTC)

  • Maddenin büyük bir bölümünde Viki işaret dili bulunmamaktadır. Utku Tanrıveremesaj 09:49, 6 Ocak 2012 (UTC)
  • Şurada bahsedilen gerekliliği karşıladığına inanıyorsanız, maddenin başındaki {{düzenle|}} şablonunu kaldırabilirsiniz elbette. Elinize sağlık. Utku Tanrıveremesaj 09:39, 10 Ocak 2012 (UTC)
    • İç bağlantılar eklendi. Kaynak listesi oluşturuldu. Düzenleme şablonu kaldırıldı. Yardım ve yönlendirme için teşekkürler... Murat Albayrakoglu 13:48, 10 Ocak 2012 (UTC)

Bu madde birkaç yıl önce yazılmış dağınık notlara dayandığından güncellenmesi ve düzenlenmesi zaman aldı. Düzeltme ve düzenlemeleri sabırla gözden geçiren editörlere teşekkür ederim :) Murat Albayrakoglu 15:02, 12 Ocak 2012 (UTC)