Tartışma:Hüseyin Baradan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türk sineması (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türk sineması maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türk sineması kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • vikinin temel kurallarından biri tarafsızlıktır. bu madde de demokrat parti ile bir anti propaganda sanatçının kimliği üzerinden dile getirilmiş. söz konusu olay gerçek dahi hüseyin baradanın yaşamı hakkında değil demokrat partinin siyasi tutumunu gösterdiği için bu madde altında incelenmelidir. siyasi şovlarda madde seviciliği esefle kınıyor ve ilgili maddeyi tekraren siliyorum. Ün peşinde olmayan Wikisever
  • Üstte yazan anonim kullanıcının iddiaları tamamen varsayımsaldır. Maddeyi ekleyen kişi olarak açıklamam gerekiyor ki; bugüne kadar bu sayfalarda hiçbir partinin ne savunuculuğunu, ne karşıtlığını yapmadım, bu iddiayı kanıtlayacak olan varsa buyursun meydan burada. Maddeden silinen sözlerin eklenme gerekçesi, Hüseyin Baradan'ın mesleğiyle ilişkili olmasındandır. Yaşam öyküsüyle doğrudan bağlantılı olmamasından dolayı silinmesine karşı değilim. Ama; "siyasi şovlarda madde sevicilik" sözleri bir varsayımdan öteye geçmez. Daha da incelersek; kolaylıkla kişisel saldırı kapsamında ele alınması olanaklıdır. "Ün peşinde olmayan" gibi anlamsız ve sataşma tipi sözler de işleyiş kurallarına pek uygun değil. Ancak iyiniyet varsaymak kaçınılmazdır. Yorum yaparken biraz daha dikkat lütfen.Levent Abi ileti 20:29, 15 Temmuz 2008 (UTC)

Anlayışınız içn teşekkür ederken kabalığım için özür dilerim. maddeyi yazan kişi dışında eklendiğini düşünerek ses getirmesi için bir hayli hoyrat davrandım sanırm. Saygılarımla