Tartışma:Gayatri Mantra

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Hindistan (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Hindistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Hindistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Hinduizm (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Hinduizm maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Hinduizm kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Nepal (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Nepal maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Nepal kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Şablon:Kalite 1- Metin nesnel olmaktan uzak, hindu terimleri ikinci plana, parantez icine almak turkceyi anlasilir kilacaktir. 2- Yaklasim nesnel olmaktan uzak, hindu din kitabi vikipedia'ya nakledilmis gibi tum metin siritiyor. 3- Kullanilan komut terimleri ingilizce karsiliklarindan gelerek anlasilamiyor, guc anlasiliyor. kullanilan kavramlar da celiskili hem "C sinif", hem "cok onemli" ne demek? Sinifa gore onem de kayar?!

2. siradaki kolayci anlatim kurgusu bu konuya gelince tum dunyada var, odun vermeden turk okura saygi ile, turkcede dogru anlatim kuurgulanabilir. 2601:18A:C780:1360:41D4:9E8B:F66C:ECA2 13.20, 7 Şubat 2022 (UTC) wikici[yanıtla]