Tartışma:Garanti BBVA

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Kaynakların belirtilmesi sorunlu olmuş; bozuk görünüyor. Bilen biri düzeltiverse iyi olur. Bu imzasız yazı E4024 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Yazının olabildiğince tarafsız olması gerekmez mi?[kaynağı değiştir]

Neden Vikipedi, Garanti Bankası'nın reklamını yapıyormuş gibi bir başlık olmuş bu? Bu taraflılık/tarafsızlık sorunu nasıl düzeltilebilir, veya, ortada düzeltilmesi gereken bir sorun var mıdır? — Bu imzasız görüş N2141n (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Yerden göğe haklısınız. Siz bunu yazdıktan sonra ufak tefek değişiklikler olmuş ama hala "yönetiminde iki güçlü kurum", "üstün teknolojik altyapıya sahiptir" gibi reklam cümlecikleri duruyor. Bana kalsa girişin dördüncü paragrafını da tümden atarım. Bu VP'ye zaman zaman gelip bir süre çalışıyor, sonra tartışmalardan, daha doğrusu tartışma ve uzlaşma kültürünün eksikliğinden yorulup uzaklaşıyorum, o nedenle banka adları konusunda benimsenmiş bir oydaşma var mı bilemiyorum ama madde adının taşınması da -öyle bir oydaşma yoksa- yanlış olmuş. Bu banka dün kurulmadı, herkes "Garanti Bankası" olarak biliyor. Ben de müşterisi oldum, aklımın ucundan kırk yıllık Garanti Bankasını "Garanti BBVA" diye anmak geçmedi. Çoğunluğun da öyle yapmadığından eminim. Neyse, hala buraları izliyorsanız, üç yılı aşkın süreden sonra da olsa (yeni gördüm yorumunuzu) size cevap verebildiğim için mutluyum. E4024 (mesaj) 01.27, 2 Şubat 2020 (UTC)[yanıtla]