Tartışma:Galatasaray (futbol takımı) 1921-22 sezonu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Futbol (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Futbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Futbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Hiçbir Resmi Geçerliliği Bulunmayan, Resmi Kaynağı Olmayan, Vandalizm ve Dezenformasyon Amaçlı Oluşturulan İçerik[kaynağı değiştir]

Ulusal ve Uluslararası Kabul Edilmiş hiçbir Resmi Geçerliliği Bulunmayan, Resmi Kaynağı Olmayan, Vandalizm ve Dezenformasyon Amaçlı Oluşturulan İçeriktir.

Bu sayfada yer alan içerik; hiçbir ulusal ve uluslararası kaynağa dayanmayan, kasıtlı olarak uydurulup üretilmiştir silinmesi gerekmektedir.

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu dahil olmak üzere hiçbir futbol kulübü, futbol federasyonu ve resmi futbol birimlerince kaynağı olmayan ve kaynak da sunulamayacak olan bu sayfa Galatasaray tarihinde yer almayan ve asla resmi kaynaklarla ispatlanamayacak içerikler barındırdığı ve vandalizmi desteklediği için derhal silinmelidir.

Kaynak olarak gösterilen sayfa ve sözü geçen kitap bu vandalizm ve dezenformasyonu desteklemek için üretilmiş olup hiçbir resmi geçerliliği ve resmi dayanakları yoktur.

Tüm bu sebeplerle bu sayfa tekrar benzerleri oluşturulmamak üzere silinmelidir! KayaBahadir90 (mesaj) 09.27, 7 Mart 2023 (UTC)[yanıtla]