Tartışma:Gaf

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Psikoloji (Taslak-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Psikoloji maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Psikoloji kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Sosyoloji (Şablon-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sosyoloji maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sosyoloji kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Şablon  Bu madde Şablon-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Türkçede böyle bir terim yok. Vikipedi İngilizce (veya Fransızca) - Türkçe sözlük olmadığına göre, bu maddenin varlığı nasıl açıklanabilir? Silmeyi öneriyorum. Filanca 19:39, 16 Temmuz 2007 (UTC)

oylamaya sunmalısın.--kA-ıT 19:40, 16 Temmuz 2007 (UTC)

önce buradaki fikirleri görmek istiyorum. silinmemesi için nedenler olabilir. mesela bu bir sosyoloji terimi olabilir, birisi bu terimin türkçe bilimsel kitaplarda geçtiğini gösterebilir. biraz bekleyip geçerli bir savunma sunulmazsa oylamaya sunmayı düşünüyorum. ayrıca madde adının mesela "gaf" olarak değiştirilmesi de düşünülebilir, hatta belki bu silmekten daha iyi fikir. Filanca 19:53, 16 Temmuz 2007 (UTC)

  • faux pas diye bir kitap ve bir müzik grubu var. bir anlam ayrım sayfası oluşturulabilir. ama bu maddenin ismi kesinlikle gaf olmalı ve o sayfadan buna yönlendirme yapılmalı.. derim ben.. --kibelemesaj 19:59, 16 Temmuz 2007 (UTC)

gerekli değişikliği yaptım, anlam ayrım maddelerini (kendimce) önem sırasına koydum. Kibele, kitap ve grup hakkında ek bilgi varsa kısaca yazabilir misiniz? iyi çalışmalar, Filanca 16:53, 18 Temmuz 2007 (UTC)