Tartışma:Güzelkent, Etimesgut

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Madde içindeki "..şirin bir belde olan.." , "Rahmetle anıyoruz" vb. ifadelerin ansiklopedik(nesnel) anlatımdan uzaklığı söz konusu lütfen dikkate alın.iyi çalışmalar.euthygenes 10:37, 27 Kasım 2006 (UTC)

Kardes ölmüs Hiristiyan kisiden bahs edildiginde avrupa genelinde isminin ardina bir + (hac)isareti yerlestirir.

Müslüman oldugu bilinen bir kisinin ismine ben her ne kadar diger dinlere saygim olsada bu isareti yakistiramadim, bu sebepten dolayi "Rahmetle aniyoruzu" tercih ettim. Saygilarima ArifBu imzasız yazı 84.58.234.78 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Eski sürüm / yeni sürüm[kaynağı değiştir]

Bu madde ilk olarak Ankara Etimesgut mahallesi olan Güzelkent için açılmış, ancak daha sonra telifli içerik eklenerek Sinop beldesi olan Güzelkent'e çevrilmiş. Telif yüzünden maddeyi silmek yerine eski sürüme geri aldım ve standart isimlendirmeye uygun olarak maddenin adını "Güzelkent, Etimesgut" olarak değiştirdim.

Ek olarak Euthygenes'in yukarıdaki uyarısında haklı olduğunu belirteyim, önemi kalmadı gerçi artık.

Vito Genovese 14:20, 27 Kasım 2006 (UTC)


Güzelkent, Sinop'la ilgili olan maddenin metni teliflidir ve söz konusu telifli metin Ankara için açılmış maddenin içeriği boşaltılarak yerine konmuştur. Sayfanın eski sürümüne geri almış ve maddeyi silmemek için böyle bir çözüm üretmiştim. Eğer Sinop'takiyle ilgili bir madde hazırlamak istiyorsanız bu maddeyi taşımak yerine Güzelkent, Sinop isminde yeni bir madde başlatın ve telifsiz bir içerik kullanın.

Vito Genovese 09:07, 30 Kasım 2006 (UTC)