Tartışma:Gün Işığında Suikast

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Sinema (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sinema maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sinema kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Birleşik Krallık (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Birleşik Krallık maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Birleşik Krallık kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu film Türkiye'de "Gün Işığında Suikast" adıyla gösterilmiştir. Dünyaca ünlü imdb.com sitesinde filmin Türkçe adı böyle yazar, sitede filmin sayfasına gelip gösterim tarihinin yanını tıklarsanız aşağıda filmin tüm dünyada hangi isimlerle gösterildiği yazar. Film sinemada, tvde, vcd ve dvdde bu isimle yayınlanmıştır ve bu sebeple sizin çevirinizin bir geçerliliği yok, bu sayfanın adını ve konuyla ilgili diğer yerleri Gün Işığında Suikast olarak değiştirmenizi talep ediyorum--Cihanstar 17:33, 13 Aralık 2009 (UTC)