Tartışma:Göçebelik

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Tarih (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tarih maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tarih kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Arkeoloji (Başlangıç-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Arkeoloji maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Arkeoloji kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Tarihsel olarak insan topluluklarının tarımsal üretime başlamasıyla birlikte sona eren bir yaşam biçimidir.{{{kaynak göster}}}

Bu cümle yanlıştır, itiraz eden olmazsa değiştireceğim.

Sebep; bu cümleyi yazan arkadaş sanırım hayatında hiç Toros Dağlarına çıkmadı ve İç Anadoluyu ve Doğu Anadoluyu görmedi,; insanlar hala göçer yaşam sürdürebilmekte, sürdürmekte.

Kurban Bayramında yediğiniz o koyunların nerelerde, nasıl ve kimler tarafından yetiştirildiğini biliyormusunuz (anaç yani damızlıklar)? sorusunu sorayım ve 3 gün bekleyeyim--Erdem Şenol 23:11, 17 Aralık 2006 (UTC)