Tartışma:Fenerbahçe (futbol takımı) 1986-87 sezonu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Spor (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Spor maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Spor kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Amatör Branşlar[kaynağı değiştir]

Bu başlığın bu madde altında bulunması uygun değil gibi. Fenerbahçe'nin 1986-87 sezonu ya da daha uygun bir isim ile madde değiştirilebilir yahut o madde altında amatör branşlar yerleştirilip bu sayfaya yönlendirme (ana madde şeklinde) olabilir.~Tarkovsky~ 10:08, 15 Kasım 2011 (UTC)

Zamanında ben, bu kulüp sezonu maddelerinde standartlaşma olması bakımından bu değişikliği yapmıştım. O zamanlar sadece futbol vardı zaten. Sonradan eklendi bu başlıklar. Her branş için ayrı madde açılabilir bence.--Rapsar da ne ki? 11:13, 15 Kasım 2011 (UTC)
Ben de aynısını düşünmüştüm aslında daha önce. Fenerbahçe'nin son sezonları da dahil olmak üzere çoğu sezonunda var bu durum. Her branş için maddenin güncelliğini sağlamak ve koordine etmek belki zor olabilir. Bazı branşlar için sadece bir iki cümle yazıyor zaten. Tarkovsky'nin dediği gibi Fenerbahçe 1986-87 sezonu maddesinde Futbol altbaşlığında kısa bir özet geçilip ana madde olarak buraya link verilebilir. Amatör branşlar da oraya taşınır.–h.çağrı mesaj 11:33, 15 Kasım 2011 (UTC)
Sevgili Tarkovsky, yorumuna katılıyorum. Başlığın adını "Fenerbahçe Spor Kulübü 1986-87 sezonu" olarak değiştirmek daha mantıklı gibi görünüyor. Birincisi başlık enflasyonu/kirliliği olmaz. Dolayısıyla Rapsar'ın her branş için ayrı sayfa açma fikri pratik gelmiyor (eğer dört başı mamur tek bir sayfa yaratmak yerine, sayfa sayısını artırmayı hedeflemiyorsak). İkincisi okuyucunun bilgiye daha çabuk ulaşabilmesi için de tek sayfa daha tercih edilir bir seçenek. Üçüncüsü güncellemeler açısından da daha pratik. Öbür türlü, el emeği göz nuru bilgilerin kaybolup gitmesi, kolayca güncellenememesi ve denetlenememesi, vandal eylemlerinin uzun süre gözden kaçması kuvvetle muhtemel. Saygılarımla,

~Tapfereritter~ 14:10, 15 Kasım 2011 (UTC)