Tartışma:Far Cry (seri)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Video oyunları (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Video oyunları maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Video oyunları kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Madde harap halde. Farcry 2' yi Ubisoft Montreal geliştirmesine rağmen Crytek geliştiriyor denilmiş. Artık Crytek' in Farcry ile hiç alakası kalmadı. Crysis ile saçma benzerlikler gösterilmiş.Farcry' ın aynı firma tarafından geliştirilmesi sebebiyle Crysis ile benzerlikleri bulunmaktadır ancak Farcry 2 gibi daha çok sandbox tarzında ve çevreyle çok daha fazla etkileşime girilebilen, dost ve düşmanların belirgin olmadığı bir oyunla Crysis arasında bağlantı kurulmuş. 4 senede bir oyun yapıldığı yazılmış ancak şimdiye kadar 3 senede toplam 6 oyun yayınlandı. Bu sebeplerden maddeyi baştan sade bir biçimde düzenliyorum. Daha sonra ilgilenen arkadaşlar detaylı bilgi girebilirler.valentine 01:28, 18 Ekim 2008 (UTC)

arkadaşım eğer çok fazla bilgin varsa maddeyi geliştir, benim bildiklerim bu kadar. Ayrıca Far Cry, Crysis, Far Cry 2 oyunlarını bitirdim, senin de oyunlarla ilgn varsa beraberce maddeyi geliştirelim Durkin 13:45, 29 Mart 2009 (UTC)