Tartışma:Endüstri mühendisliği

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

"okutulan genel dersler" başlığının pek genelliği kalmamış, bilgisayar programı derslerine kadar her şey var orda.. bunların hepsini bitirmek için kaç yıl gerekiyor? :) ben mühendis değilim ama sanki o bölümü kaldırsak daha iyi olurmuş gibi geliyor. veya birisinin adamakıllı temizlik yapması. saygılar, Filanca 21:28, 20 Haziran 2007 (UTC)

İnsan yerine Emek terimi kullanılsa daha iyi olur.88.230.114.164 19:18, 24 Ağustos 2011 (UTC)

Ben endüstri mühendisiyim. Dediğiniz doğru genelliği kalmamış derken fakat bu bölümdeki derslerin çok geniş bir alana yayılmasından kaynaklanıyor. Yani bu bölümden mezun olan mühendislerin çalışabileceği alanlar bilgisayardan makinaya, insan kaynaklarından finans sektörüne uzandığı için dersler de bir alanda toplanamaz. Ayrıca İnsan yerine Emek terimi kullanmak örneğin ergonomi dalı için gerekli olan anlamı karşılamaz. Gambaege 02:23, 3 Kasım 2011 (UTC)