Tartışma:2008 Aktütün saldırısı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Ekim 2008 Aktütün saldırısı sayfasından yönlendirildi)

"... terörist öldürülmüştür." diyorsak tarafız demektir. bu nedenle şehitlerimizin anısına saygı nedeniyle "15 Türk askeri ölmüş" cümleisindeki "ölmüş" şehit olmuştur şeklinde değiştirilmesinin uygun olacağını düşünüyorum.Bu imzasız yazı Sezaiyorum (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhaba, taraflı değil, asıl o zaman Türkçe Vikipedi'nin tarafsızlık politikası gerçekleştirilmiş olmaktadır. Unutmayın burası herhangi bir milli ansiklopedi değildir, her farklı dilden, ırktan ve dinden kişinin yararlanabileceği bir sayfadır. Kolay gelsin.--Muratsahinileti 00:51, 11 Ekim 2008 (UTC)

İlgisiz resim[kaynağı değiştir]

Madde başlığı "3 Ekim 2008 Aktütün Karakolu'na saldırı"... oysa maddedeki resim, bir gazetenin, olay sonrası, şu kişinin bu kişiye dediği bir sözü manşetine taşıdığı, epeyce ikincil öneme sahip bir haberiyle ilgili. Maddeyle doğrudan alakalı bir resim bulunamıyorsa dahi, bu gazete kupürünün resminin bu sayfada bulunması, konuyla birinci dereceden ilgisi olmaması nedeniyle, gereksizdir. Herkese iyi çalışmalar. --M. M. ileti 12:52, 19 Kasım 2008 (UTC)

Başlık çok uzun. Medyada yaygın olarak Aktütün saldırısı olarak geçiyor. 2008'de Aktütün'e birden çok saldırı olduğu için Ekim 2008 Aktütün saldırısı olarak değişmeli.--Oğuzhan 09:23, 19 Şubat 2009 (UTC)

== 600 PKK? ===

Bu bana biraz yuvarlama ve abartma gibi geldi. Toplamda en fazla 100 PKK'lı saldırmıştır. 600 olmadığına eminim. Kesin rakamı bilemezsiniz.