Tartışma:Eflak Voyvodalığı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Eflak Prensliği sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Tarih (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tarih maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tarih kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Kuruluş kısmı[kaynağı değiştir]

  • İngilizce Vikipedi'de Foundation of Wallachia diye bir madde var. Acaba bu madde "Eflak'ın kuruluşu" adıyla mı açılmalı, yoksa bu maddenin alt başlıkları hâlinde mi düzenlenmeli? Bence ayrı bir madde açmaya gerek yok. Fikirlerinizi almak istiyorum.--Gökçє Yörük mesaj 19:29, 10 Haziran 2011 (UTC)
  • Açılmak isteniyorsa açılır elbet :)--Rapsar 11:18, 11 Haziran 2011 (UTC)
  • Tabi açılabilir de ben bu maddeye alt başlık olarak eklenmesinin daha uygun olacağını düşündüm. Çünkü "Foundation of Wallachia" maddesi Eflak Prensliği'nin kuruluşunu anlatıyor. Gereksiz yere ayrı bir madde olmasın dedim, yine de fikirlerinizi almak istedim.--Gökçє Yörük mesaj 14:54, 11 Haziran 2011 (UTC)
    • Şimdilik (madde büyüyene dek) alt başlık olarak kalabilir. --Superyetkinileti 19:41, 11 Haziran 2011 (UTC)
    • Peki öyle yapayım. Ben madde büyüse de alt başlık olarak kalması taraftarıyım aslında.--Gökçє Yörük mesaj 13:53, 12 Haziran 2011 (UTC)