Tartışma:Ebu Zer el-Gıfârî

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Ebu Zerr el Gifari sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje İslam (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İslam maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İslam kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Metni yazanin Sia mezhebinden mufrit bir sahis oldugu ve Hz Osman dusmanligi uzerine metni kurdugu gorulmekde. Bu yazi Sii gorusu basligi altina alinabilir ve Sunni gorus yeri bos birakilarak buraya Sunni bakis acisi yazilabilir. Bu imzasız yazı 38.101.171.70 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Bu yazı İngilizce Vikipediden çevrilerek alınmıştır. Son olarak yapılan değişiklikler, İslam dinince her ne kadar uygun düşse de, tarafsız olmayı amaçlayan vikipedinin ansiklopedik üslubuna uygun değildir. Bkz.: http://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Stil_rehberi_%28%C4%B0slam_ile_ilgili%29--JusTwin 02:20, 28 Ağustos 2010 (UTC)