Tartışma:Eşme, Geyve

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

kelimenin dogru ve ilmi yazimi standartlari gelistirir. isgüzarlik yapmak ile wikipedia faydali arasinda bocaliyan wikipedist kendini gözden gecirsin. Anton (mesaj) 11:04, 25 Ekim 2015 (UTC)

  • [1], [2]. Türkiye'deyiz, burada Türkçe konuşuluyor ve yazılıyor. Türk Dil Kurumundan daha iyi bilemeyeceğiniz ortada. Lütfen nezaketsiz dili bırakın. --Muratero 11:13, 25 Ekim 2015 (UTC)
  • kimse wikipedia icin türkiye orda burda olmak mecburiyetinde degil, çünkü wikipedia beynelmilel. türkce tdk'nin tapulu mali da degil. insanlar türkceyi tdk olmadan da yaziyo, okuyo ve anliyodu. kelimelerin ilmi yaziminda inceltme isaretlerini kisitlamiya veya yasaklamiya insan yapimi olan bi müessesenin de senin de kudreti yetmez. ta ile tâ seslerinin ayni olmadigini ben biliyom sen de ögrenmelisin. Anton (mesaj) 15:58, 25 Ekim 2015 (UTC)