Tartışma:Draco Malfoy

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Kurgusal karakterler (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kurgusal karakterler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kurgusal karakterler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Doğum tarihi en:wiki de ve bu sitede 5 Haziran 1980'dir--Ugur Basakmesaj 14:14, 21 Ocak 2006 (UTC)

Bu sayfayı ilgilendiren kararlar, tüm Harry Potter makalelerinin tartışıldığı Tartışma:Harry Potter Serisi (kitap) sayfasında alınmış olabilir.--Quinlan Vos 18:14, 25 Ocak 2006 (UTC)

Draco'nun o resimi değiştirilmeli bu resim çok küçük halini yansıtıyor. Artık o büyüdü koca çocuk oldu. :-)

Wisdom 09:26, 28 Ocak 2006 (UTC)

Tamam o zaman intro'dan alıyorum etimolojik kökenini ve yeni bölüm yapıyorum, bir de yeni resim yüklicem. Bu arada eğer ilgileniyorsan Harry Potter makaleleriyle Tartışma:Harry Potter Serisi (kitap) sayfasına bir göz atabilirsin.--Quinlan Vos 09:31, 28 Ocak 2006 (UTC)
İstediğin değişiklikleri yaptım.--Quinlan Vos 09:41, 28 Ocak 2006 (UTC)

Bak bu çok güzel olmuş, İlk resimdeki masum bakışı kişiliğini pek yansıtmıyordu. Mümkün olduğunca son resimlerini koymaya gayret edelim. Filim'in şu anda kitaba göre 2 sene geride olduğunu düşünürsek gerçekte bu resmin bile 2 senelik bir resim oluyor. Daha görmedik ama Malfoy şu anda 2 yaş daha büyük :-D

Makaleye şu anda tekrar baktım da, aslında iki resiminde durması güzel olur. İlk hallerinden bahsedildiği bir kısma genç olan resmi eklenebilir--Ugur Basakmesaj 21:30, 28 Ocak 2006 (UTC)