Tartışma:Dota 2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje İspanya (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İspanya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İspanya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Bulgaristan (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bulgaristan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bulgaristan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Norveç (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Norveç maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Norveç kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Video oyunları (Başlangıç-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Video oyunları maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Video oyunları kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 


Başlıksız[kaynağı değiştir]

Kahraman tabloları neden "The Radiant" ve "The Dire" olarak başlıklandırılmış? Tabloya baktığımda 'Radiant kahramanları bunlar, Dire kahramanları bunlar' gibi anlaşılıyor. --Sefa (mesaj) 12:49, 15 Şubat 2013 (UTC)

Kendi soruma yanıt vereyim. Dota 1 olarak anabileceğimiz oyunun eski sürümünde sayfada bulunan tablolar geçerliymiş. Dota 2'de taraf farketmeksizin oyuncu istediği kahramanı seçebiliyor. Buna dayanarak daha aydınlatıcı olması açısından tablo başlıklarını düzenledim. --Sefa (mesaj) 13:31, 15 Şubat 2013 (UTC)
Dota'nın hikayesine bakıldığında bu kahramanların belirtilen taraf (Dire ve Radiant) için savaştığı görülüyor. Dolayısıyla bu kahramanlar, bu başlıkların altında :) Veysel027 (mesaj) 21:15, 11 Mart 2014 (UTC)