Tartışma:Dondurma

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Mutfak (C-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Mutfak maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Mutfak kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

TELİF HAKKI Arkadaşlar bu maddede telif hakkı sorunu yoktur. Makaleyi eklemeden önce Makale Sahibinden izin aldım e-posta aracılığı ile.Eğer bir belgesi falan eklenmeliyse bilemiyorum çünkü yeniyim.

Kendisiyle eposta yoluyla haberleştim ama burada tam olarak ne yapacağımı bilemiyorum lütfen yardımcı olun.SerdenaS

  • Merhaba,
Sadece makale sahibinin ben izin veriyorum demesi yetmez. Bu yazı yayınlandığı sitede o sitenin telif lisansı altına girmiştir ve ancak o site kamu malı veya özgür lisanslı (GÖBL) bir site ise o siteden bire bir kopyalama yapabilirsiniz. Değilse bu mümkün olmaz. (Ayrıntılı bilgi için bkz. Vikipedi:Telif hakları) Ayrıca bir sitedeki içeriği alıp aynen buraya kopyalamak Vikipedi standart ve falsefesine de çok da uygun değildir. Bu maddeyi çeşitli kaynaklardan yararlanarak kendiniz yazmanız ve diğer katılımcılarında katkıları ile maddenin gelişmesi çok daha uygun olacaktır. --renegademsj 10:19, 28 Ekim 2006 (UTC)

Anlıyorum.Henüz yeni olduğum için sınırlı bilgiye sahibim.Bu nedenle aksaklıklar yaşıyorum.Yalnız şöyle gelişmeler var;

Makaleyi aldığım site bir kent sitesi ve o sitede makale sahibinden izin alarak eklemiş.Yazarın kendiside wikipedia'dan habersiz olduunu söyledi, ve sorular sormaya başladı.Yani katılmayı düşünüyor wiki'ye.

Şimdi makale yazara ait ama ben şimdiye kadar 1 tek o verdiğim sitede gördüm makalesini.Sonuçta eser sahibinin.Neden siteden izin almak gerektiğini anlayamadım.Bunu açarsanız sevinirim.

çÜNKÜ benim siteyle pek bir ilgim yok.Fkat yazarın kendisiyle görüşüyorum e-posta aracılığyla. Yardımınız için teşekkür ederim. SerdenaS

210.136.232.129 03:10, 18 Ekim 2011 (UTC)