Tartışma:Dimitris Kuçubas

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

İsimlendirme[kaynağı değiştir]

@Rapsar, isimlendirme nasıl olması gerekiyor. Yakın zamanda sayfa taşınmış. Bu işlerden anlamıyorum ben. --Mavrikantmsj 15:46, 7 Kasım 2015 (UTC)
Yunancayı ben de anlamıyorum :) Yunancanın romanizasyonu maddesindeki transkripsiyon kısmına göre adlandırıyorum ben de. Çipras örneği de mevcut, not düşeyim.--RapsarEfendim? 16:28, 7 Kasım 2015 (UTC)
Ben biraz anlıyorum ama konuşamıyorum :) Parti'nin Türkçe sitesinde her kombinasyonu kullanmışlar. Konuyu biraz araştırıp kendimce yorumlamak istemiyorum. Bilen birileri el atsın ya da bileceğini düşündüğü birini etiketlesin. Bu karmaşa çözülsün. --Mavrikantmsj 16:53, 7 Kasım 2015 (UTC)
  • helenlerin türkce kelimelerdeki sese dili donmedigi icin ç yerine ts sesini cikariyo misal mi ? iste Τσανάκκαλε tsanakkale yani çanakkale. helence isimlerin transliterasyonunda ç zaten mevzu degil transkripsiyonunda ne mantikla ts leri ç yapalim demisler bilen yok yine cok güldüm malum wikipedistlere... Manaviko (mesaj) 12:05, 21 Aralık 2015 (UTC)
Manaviko Neden Vikipedi'de her dil ve alfabe için hepimizin anlayacağı kaynakları bol bir rehber hazırlamıyorsun. Bunu politika haline getiririz ve bu çeviri sorunları kökünden çözmüş oluruz? Bu hali ile sürekli tartışmalar çıkıyor. Bir rehber olsa eğer bu sorunları yaşamayız. --Mavrikantmsj 12:58, 21 Aralık 2015 (UTC)