Tartışma:Deyrüzzaferân Manastırı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Deyrulzafarân Manastırı sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Hristiyanlık (Taslak-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Hristiyanlık maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Hristiyanlık kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

isim değişikliği[kaynağı değiştir]

  • ismi değiştirdim, ama yazılışı konusunda rivayet muhtelif.. Deyrul, Deyrül, Deyr-ul vb.. fikri olan? --kibelemesaj 15:09, 5 Aralık 2008 (UTC)


  • Deyr-ül Zaferan Mor Gabriyel Kilisesi

Kilisenin kapısının üstünde bulunan tabelada aynen böyle yazıyor .. kolay gelsin --N.Okan Gümüştakım 08:12, 16 Haziran 2009 (UTC)

  • madde Deyrulzafarân Manastırını anlatmasına rağmen adı Mor Gabriel Kilisesi olmuş. Mor Gabriel Manastırı Deyrulumur'dur. Bu nedenle madde adı değiştirildi. --Mskyrider ileti 23:01, 14 Ocak 2010 (UTC)