Tartışma:Derya Arbaş

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Amerikan sineması (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amerikan sineması maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amerikan sineması kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Miiliyet kavramı olarak bir bilgi giremiyorum, her ne kadar annesi türk asıllı yada türk olsa da kendisi için türk yada abd'li demekte zorlandım ve boş bıraktım. Hoş ve güzel duyarlılıkları olan bir insandı. Erotik dergiden başladık Derya Arbaş'a geldik! Kısaca hüzünlü bir sabah oldu.--LandSCape 07:52, 22 Haziran 2006 (UTC)

Yabancı kaynaklarda Turkish-American Actress olarak geçmektedir[1]. Bundan dolayı Türk-Amerikan Sinema Oyuncusu olarak ifade etmek yerinde olacaktır.--Opasan 12:16, 31 Aralık 2009 (UTC)

Uyuşturucu kullandığı konusunda kaynak belirtilmeden ekleme yapılmış. Kaynak verilsin veya bu kısım kaldırılsın. Yalan bir haber olduğu kanaatindeyim --88.238.101.122 20:29, 8 Mart 2012 (UTC)