Tartışma:Denis

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Fransa (Taslak-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Fransa maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Fransa kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Ben Avrupa'dan özellikle Bulgaristan'dan Türkiye'ye göçmek zorunda kalan insanları hep sevmişimdir. Buradaki sahte milliyetçilerden daha milliyetçidirler, Türk yurdu ne demek bilirler çünkü. Gizli Hristiyanlık hakkında fazla bilgim yok ama Bulgaristan gibi yerlerde müslüman olupta mimlenmemek için Deniz'e atfen Denis adını almış olamazlar mı? Dediğim gibi bilgim yok, sadece öğrenmek adına soruyorum.


"Avrupadaki Türklerde Denis ismi neden kullanılır? Avrupadaki Türkler yabancılarla evlendiklerinde çocuklarına denis adını koyarlar ki Türkler adını duyunca deniz sansın ,tepki vermesinler diye."

Bu kısım ansiklopedik mi? Çok yorumsal bir şey. - Noumenon 16:25, 2 Haziran 2006 (UTC)

şehitlik kavramı islamiyete ait bir kavramdır şehit bir Hristiyan azizdir bu cümleyi yazan arkadaş ne anlatmak istediğini açıklayabilirmi lütfen--88.240.21.36 17:39, 5 Haziran 2006 (UTC)