Tartışma:Deli Halid Paşa

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hakkında deraylı bilgi benim tarafından girilecektir. --Altuğ Gürkaynakmesaj 11:47, 23 Haziran 2006 (UTC)

Değişiklik yapılması üzerine[kaynağı değiştir]

Lütfen bu başlıkta değişiklik yapmayınız, bana öneriniz (özellikle rica ediyorum) karsialan şeklinde küçük harf değişikliği yapan arkadaş: lütfen ısrar etmeyiniz türkçe harf yazamıyorsanız lütfen değiştirmeyiniz. --Altuğ Gürkaynakmesaj 11:58, 23 Haziran 2006 (UTC)

Vikipedi:Sayfa adlandırma ve yönlendirme kuralı gereği, soyisimin sadece ilk harfi büyük olabilir. Kolay gelsin --Ugur Basakmesaj 12:09, 23 Haziran 2006 (UTC)
O kuralı bilmiyordum. Özür dilerim. Teşekkürler --Altuğ Gürkaynakmesaj 13:08, 23 Haziran 2006 (UTC)
Önemli değil. İyi çalışmalar:) --Ugur Basakmesaj 13:10, 23 Haziran 2006 (UTC)

İlk kez değişiklik yapıyorum.Bir çeşit deneme amaçlıdır.

Esir aldığı Yunan 11. Tümeni'nin komutanın adı General Krokodeilos Kladas değil Major General Nikolaus Kladas'tır. ( Order of battle for the Battle of Dumlupınar / Wiki).Yanlış olan isim daha önemli birisi olup 1490 yılında ölmüştür . Kladas , sanırım iki askerin de memleketi olmalı , Lakoniya'da bir ilçedir. Karışıklık buradan çıkmış olabilir.Kurtuluş Savaşı'ndaki askerin akibetini öğrenmek isterken buldum farkı. Önemli bir konu değil biliyorum ama çaylaklığımın ilk başvurusunu yapıyorum . Üstelik tarihçi değilim, diğer bütün Deli Halit Bey kaynakları virgülüne kadar hep aynı ifadeyi kullanıyor. İyi günler dilerim. Lütfen bana hatalarımı bildirin , öğrenme aşamasındayım. Turgut Işık

Haklısınız Turgut Işık; farklı dönemlerde yaşamış iki asker "Kladas" karışmış olmalı. Maddede düzeltme yapıldı. Bu önemli bir düzeltme. Teşekkürler. Eğer henüz üye olmadıysanız üye olup mesajlarda imza ve zaman damgası kullanmanızı öneririm :) --Başak (mesaj) 14:45, 29 Eylül 2015 (UTC)