Tartışma:Dünyayı Kurtaran Adam

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türk sineması (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türk sineması maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türk sineması kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Yıldız Savaşları (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yıldız Savaşları maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yıldız Savaşları kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

bu filmin neden eski versiyonları değiştirilmiştir anlamadım ... biri beni aydınlatabilirmi ... herhangi bir film için ingilizce sayfalara baktığımız zaman bayağı uzun yorumlar görmekteyiz... uçukta olsa böle uzun yorumlar vardır ... ve bence sanatsal bir eser(tabiki dünyayı kurtaran adam tartışılır) de bu tarz değerlendirmeler olmalı ... ne güzel daha önceden filmden replikler konmuş ... onlar neden yok oldu ... bu film bu kadar meşhursa o repliklerine borçludur ... bir ansiklopedide konuyla ilgili örnekler bulunabilir ... Bu imzasız yazı Sailormercury (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 19 Mart 2006

Madde İçeriğini büyütmek için taslak[kaynağı değiştir]

aşağıdaki gibi başlıklar açılıp içerik görsellerle zenginleştirilmeli.

Yapım

filmin yapımı ile ilgili bilgiler

Tepkiler

tepkiler yorumlar eleştiriler

İnkanyezi (mesaj) 17.53, 16 Ocak 2020 (UTC)[yanıtla]