Tartışma:Courtney Love

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kurt cobain'den sonra bir çok sevgilisi olması da kişiliğini gösterir. böyle bir adama nasıl kıyılır yahu? ne biçim insanlar mevcut. Kurt kobain bu kadınla evlenerek hayatının hatasını zaten yapmıştır. ölümünden de büyük ihtimalle bu kişi sorumludur. "mektubun sonundaki el yazısını yazması için mektubu okuması gerekiyor" hiç kimse boş bir sayfanın sonuna yazı yazmaz. hani aklımdan acaba bos kagıdın sonuna yazdı da, kurt cobain mi başına yazarak intahar etti diye geçiyor. ama böyle birşeyin olma ihtimali çok düşük. tek sorumlu bu kadındır!

Love and Death[kaynağı değiştir]

Max Wallace ve Ian Halperin'in yazdığı Love and Death adlı kitapta Kurt Cobainin intihar etmedğini öldürüldüğünü bilimsel kanıtlarla kanıtlıyorlar. Kitap 2004 yılında basıldığı için çoğu kişi Kurt Cobainin intihar ettiğini sanıyor. Ayrıca kitabın çevrilmiş hali berbat, ingilizcesini okumanızı öneririm.

Mektubun içeriği ve Sonu[kaynağı değiştir]

Mektubu okursanız içeriğinin ve sonunun çok alakasız olduğunu görebilirsiniz. Kurt Cobain mektubun içeriğinde yaptığı işten sıkıldığını, müziğe ara verebileceğini ve bunaldığını anlatmaya çalışıyor. Sonunda ise kendi yazısına pek benzemeyen ve içerikle çok çok alakasız "Sevgi, barış" gibi 60'lar temalı bir girizgahtan sonra onsuz daha iyi olacağını düşündüğü bir dünyada kızına iyi bakmasını istiyor. Bir çok teori var elbet ama karısı hiç de iyi biri değil.O öldükten hemen sonra bile pek çok kişiyle takılması zaten Cobain'e olan bağlılığının ne kadar düşük olduğunu gösteriyor. Sonuç olarak dünya gerçekten çok önemli bir değerini yitirdi.