Tartışma:Christopher McCandless

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Ölüm nedeni...[kaynağı değiştir]

Açlıktan mı yoksa zehirlenerek mi öldüğü konusundaki çelişkili bir ifade var. Bilen, bir kaynaktan okumuş olan varsa düzeltebilir mi?

Öncel Acar 14:27, 1 Şubat 2009 (UTC)


Aç kaldıktan sonra yabani otlardan medet umdu garibim ama bitkileri karışrınca ....Huzur içinde yatsın

asıl olarak zehirlenmiştir ama bu zehirlenmenin etkisi direkt olarak ölüm değildir. zehir felç ve sindirim durmasına neden olur ve tedavi edilmediği için açlıktan ölür.

İDEOLOJİSİ[kaynağı değiştir]

kabul etmek gerek,Alexander supertramp'ın başardığı birşey var."herşeyi geride bırakıp alıp başını gitmek".Bu belkide birçoğumuzun zaman zaman düşlediği fakat günlük hayata ve "emniyetli geleceğimize" kendimizi o kadar sağlam halatlarla bağlamışız ki onları kesip atacak bıçağın aslında çok uzakta olmadığını-kafamızın içinde-saklı olduğu gerçeğini unutuyoruz.

neye göre kime göre? hem dahi gezgin nedir allasen? aptal bile denebilir.



Amacı için, gerekli cesareti bulmuş, karar vermiş,okumuş bir gezgin,birçok kişi amacını belirlese bile bu dahi gezginde ki cesareti bulamayacaktır.--Nonatika (mesaj) 11:31, 28 Ocak 2014 (UTC)