Tartışma:Cenk Taşkan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bilgi ve kaynak ekleme[kaynağı değiştir]

Cenk Taşkan tekrar merhaba!
Danışma masasında sözünü ettiğiniz PDF dosyasının URL adresini ve eklemek istediğiniz bilgileri buraya yazabilir misiniz? Yanıtınızın herhangi bir yerinde {{kl|Dr. Coal}} yazarak bana seslenebilir ve yazdıklarınızdan haberdar olmamı sağlayabilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim.
Dr. Coalmesaj 01.13, 8 Şubat 2024 (UTC)[yanıtla]

Dr. Coal
İlginize Çok Teşekkür Ederim
Size gazetenin URL sini göneriyorum.Ayrıca Türkçe tercümesini
horizonweekly.ca/en/մոնթրէալի-մէջ-տեղի-ունեցաւ-թամարին-ճ
Ermenice den Tütkçeye Google Translate
Dans ve müzik topluluğu "Tamarin Alın Yazısı" Montreal'de gerçekleşti 3 ve 4 Şubat hafta sonu, Laval'daki Marcellin-Champagnat tiyatrosunda, Hamazkayin Quebec "Sanahin" şube kurulu ve İstanbul-Ermeni Kültür Birliği yönetim kurulu tarafından düzenlenen "Tamarin Fate" dans ve müzik grubu İstanbullu-Ermeni Bestaci Majak Tosikian'ın Hovhannes Tumanyanyan'dan yola çıkarak müzikal uyarlaması olan "Ahhtamar" şiiri üzerine gerçekleşti. Senaryosunu yine İstanbullu Yazar Bercuhi Berberyan yazdı,
Konserde Hamazkayin'in "Ani" dans grubu, birleşik koro, Slistler yer aldı , Koreograflar Arman Julhakian ve Ara Asaturian, sanat yönetmeni Levon Arapian ve kamera arkasında çalışan komite yer aldı. Solo şarkıların ve solo dansların icrası, Tamar rolünü üstlenen Karen Seraitaryan ve aşık çocuk rolünü üstlenen Sevan Abanyan'a emanet edildi. Komite başkanı Karin Sargisian'ın hoş geldin konuşması yapmasının ardından grup, "Adada Mutlu Hayat" canlı görüntüsüyle başladı, ardından dans grubu "Sonbahar Aşkı" dansını sergiledi ve ardından solo performans sergiledi. "Kara Bahtım" şarkısı, koro katılımıyla "Böyle dediler" Şarkısını yorumladılar, "Birlikte Dans edelim" dansı, "Spark of Love" şarkısı ve dansı (bir çift solo dansçı ve solist tarafından icra edilir), "Kavga" dansı, "Gizli Aşk" solo şarkısı (seslendiren Sevan Abanyan), "İlkbahar" kız dansı ve solo şarkısı (Karen Seraitaryan tarafından) performansı ve "Sokak dansı" (hip hop) dansı. Müzik ve dans gecesi, "İsyan" ve grup şarkısı performansı, "Panik" grup performansı ve dansı, ardından "Aşkımız ölümsüz" (seslendiren Abanyan), solo şarkı "Aghersank" (seslendiren) ile devam etti. Seraytarian), "Van Gölü" sırasıyla grup şarkısı, solo dans "Talihsiz Aşk" (Seraytarian ve Abanyan tarafından seslendirildi) ve solo şarkı (Laura Perperian tarafından seslendirildi), grup şarkısı "Sahilin Sessizliği" seslendirildi. "Deniz", "Öyleyse incindiklerini söylüyorlar" grup şarkısı ve dansı ve karanlık gecede dalgalarda kaybolan aşık oğlanı temsil eden grup şarkı ve dansı, "Yükseliş Gecesi" grup dansı ve "Yeni" Hayat" grup şarkısı ve dansı. Gösterinin tamamı boyunca dans grubu, koro ve solistler, Tamar'ın aşkının öyküsünü ve acı sonunu sanatsal bir üslupla, grup şarkıları veya solo şarkıları, dansları ve solo danslarıyla, özel bir müzik kompozisyonu ve posterde sunulan görsellerle sundular.
sahne arkasına yerleştirildi. Şarkıların sözlerinin Berçuhi Berperyan'a ait olduğunu da belirtmek gerekiyor.
Sona Titizian Ketikian "Horizon" 142.119.23.130 15.27, 10 Şubat 2024 (UTC)[yanıtla]
Tekrar merhaba,
Kaynak ve bilgi için teşekkürler. Buradan kısaca maddeye eklenmesini istediğiniz bilgi (cümle ya da sair içerik) nedir tam olarak?
Dr. Coalmesaj 15.33, 10 Şubat 2024 (UTC)[yanıtla]
Dr. Coal
Vikşpedi sayfama eklediğim bölümü aynen size de gönderiyorum
Türkiyede’ki Van gölünde bulunan tarihi ‘’Ah Tamar’’  Adasının ilginç bir aşk efsanesi vardır,
Büyük şair Hovhannes Tumanyan tarafından uzun soluklu bir şiir haline getirilmiş olan bu efsane, değerli besteci Majak Toşikyan (Cenk taşkan) ve değerli yazar Bercuhi Berberyan işbirliğiyle bir müzikal gösteri olarak yeniden yorumlandı,
Senaryosu Bercuhi berberyan’a ,tüm besteleri,tasarım ve
düzenlemeleri Majak Toşikyan’a ait olan müzikal ; 3 ve 4 Şubat 2024 tarihinde Kanada’nın Montreal şehrinde ‘’Tamar’ın Alın Yazısı’’ başlığı altında çok büyük bir başarıyla sahnelenmiştir.  Cenk Taşkan (mesaj) 15.49, 10 Şubat 2024 (UTC)[yanıtla]
Merhaba Cenk Taşkan,
Her şeyden önce bu yazdıklarınız, yani maddede yaptığınız değişiklik başta tarafsız bakış açısı olmak üzere temel içerik politikalarını açık ve ağır biçimde ihlal ediyor. Maddeyi ve önerdiğiniz içeriği tekrar inceleyip uygunsa, uygun şekliyle maddeye ekleyeceğim. İyi çalışmalar dilerim.
Dr. Coalmesaj 16.02, 10 Şubat 2024 (UTC)[yanıtla]
Çok teşekkürler Dr. Coal
Yaşımdan dolayı biraz acemilik var tabbii :)))
Zaten bilgisayar ile problemim var...
Sizden ricam yardımcı olmanız.
Saygılar
Cenk Taşkan
Mail: ctaskan@superonline.com 142.119.23.130 19.19, 12 Şubat 2024 (UTC)[yanıtla]
Merhaba Cenk Taşkan,
Sözünü ettiğiniz bilgiler, başka birtakım düzenlemelerle birlikte 10 Şubat tarihinde bu değişiklikle maddeye eklendi: Özel:Fark/31522140.
İyi çalışmalar dilerim.
Dr. Coalmesaj 19.44, 12 Şubat 2024 (UTC)[yanıtla]
Cok Tesekkurler...
Saygilar
Cenk Taskan 142.119.23.130 12.17, 13 Şubat 2024 (UTC)[yanıtla]