Tartışma:CSS

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Cascading Style Sheets sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje İnternet (Başlangıç-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İnternet maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İnternet kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Yazılım (Başlangıç-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yazılım maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yazılım kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

MSH 03:31, 31 Ağustos 2011 (UTC) : Buna ek olarak eğer sadece bir yerde kullanılacaksa style.css dosyasında yeni bir sınıf oluşturulması şart değil. bunun için biçimlendirmek istediğimiz HTML tag'ına style="css kodu" yazımını ekleyebiliriz.

örneğin:
<div style="width:100px;height:20px;color:green;text-shadow:0px 2px 4px red;-moz-box-shadow: 0px 2px 8px black;-webkit-box-shadow: 0px 2px 8px black;box-shadow: 0px 2px 8px black;text-align:center;-webkit-border-radius: 4px;-moz-border-radius: 4px;border-radius: 4px;">İçerik</div>

Sonuç:

İçerik