Tartışma:Cüce galaksi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Taslak-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

İçerdiği yıldız miktarı[kaynağı değiştir]

Gökada maddesideki ilgili bilginin referansında milyon mertebesinde yıldız içerdiğinden bahsediliyor. Buna istinaden her iki maddeyi de değiştirdim (bu madde de kaynağı göstermeyi unutmuşum. Aksi bir referans varsa hangisi daha doğru ise göre de düzeltebiliriz. --Coriolis 19:14, 12 Ocak 2010 (UTC)

  • İngilizce vikide kaynaklar verilerek ve Fransızca ve diğer vikilerde burada şurada de görülebileceği gibi milyar adı telaffuz ediliyor. Bu durumda galaksi maddesinde de yaptıysanız, yaptığınız değişiklikleri geri almanız yararlı olacaktır, iyi çalışmalar--Sigitolo 20:39, 12 Ocak 2010 (UTC)
    • Elbette, oncelikle belirtmek isterim ki gökada maddesinde yaptigim tek degisiklik bilgiyi kendi kaynagina uygun hale getirmekti. Ayrica verdiginiz ornekler icin tesekkurler. Yalniz her iki madde üzerinde de dipnot verilmemiş. Kaynagi gosterirseniz ve gökada maddesindeki kaynaga gore (ki o kaynak da ingilizce maddeden alinmistir) beraber daha bilimsel olduguna kanaat getirirsek. Gökadayi yeni kaynaga göre degistirebilirsiniz. Diger turlu ben cüce gökadayi (bu sefer referansi vermeyi unutmadan duzeltebilirim. Selamlar --Coriolis 21:05, 12 Ocak 2010 (UTC)