Tartışma:Burhan Altıntop

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Televizyon dizileri (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Televizyon dizileri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Televizyon dizileri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Kaldırılmalı[kaynağı değiştir]

Kişilere genel kültür, bilim, eğitim, sağlık vb. alanlarda bilgi vermekten uzak bir maddedir.--Levent Abi 08:42, 18 Mayıs 2007 (UTC)

Katılmıyorum, fictional karakterler diğer vikipedilerde de var. SONSAVASCI 13:53, 25 Haziran 2007 (UTC)

Kaldırılmalı. Çünkü sosyal bir kapsamda bulunmasına karşın bize bu dalda hiçbir bilgi vermiyor. u_t_41

Sanırım yanlış uyarı... M8 düzensiz, hiçbir vikileştirme (iç bağ vs.) içermeyen ve belirli temel kuralları (örneğin tarafsızlık) barındıramayan maddeler için geçerli olan bir silme kuralıdır. Kastınız maddenin kayda değer olmayışı ise {{kayda değerlik}}, yok kastınız maddenin taraflı oluşuysa {{taraflı}} vb. şablonları koyabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 13:40, 25 Haziran 2007 (UTC)
  • vikipedi'de çeşitli hayali karakterler yer alıyor. bulundukları dizi, film vb. ansiklopedik olsa dahi bunların hepsinin ansiklopedik olup olmadığı ayrı bir konu. ancak bu maddedeki karakterin yaygınlığı, tanınmışlığı ve etkileri düşünülürse, ansiklopedik olduğu açık bence. ayrıca etiket üsluba ilişkindi daha çok. şu anda bu konuda bir sorun kalymadı sanırım. --kibelemesaj 16:31, 17 Temmuz 2007 (UTC)