Tartışma:Bizans-Norman savaşları

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Bizans İmparatorluğu (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bizans İmparatorluğu maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bizans İmparatorluğu kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Yunanistan (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yunanistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yunanistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Ansiklopedik dil[kaynağı değiştir]

Bin yıl önce olmuş tarihi olaylar öykü veya mit gibi hikaye edilerek, "gelecek zamanda" (antlaşması yapacaktır vb) ifade edilebilir mi Vikipedide? --E4024 (mesaj) 12:26, 8 Haziran 2012 (UTC)

Üsluba dair değiştirmek istediğiniz değiştirebilirsiniz, bunun için kimseden izin almanıza gerek yok, maddeler herkesin ortak kullanımına açıktır. Ancak daha önemli olan maddedeki bilgiler ve bu bilgilerin doğruluklarıdır. Buna dair bir eleştiri/öneriniz varsa kaynak göstererek ekleyebilir/çıkartabilirsiniz...эртлй ილეტი იაზ 17:39, 8 Haziran 2012 (UTC)

Ben kisisel uslubumu konusma sayfalarina sakliyorum. Toplu bir cabanin standart bir ifade dili olmasi gerektigini düsünüyorum. --E4024 (mesaj) 17:52, 8 Haziran 2012 (UTC)

Madde Adı Uyumu[kaynağı değiştir]

Ana madde adı olan Doğu Roma İmparatorluğu adına uyum için bu maddenin Doğu Roma-Norman Savaşları olması gerekir. Çok özel bir durum olmadığı sürece değiştirilecektir. taglıgalpileti 18:20, 20 Ekim 2012 (UTC)