Tartışma:Bhutan millî futbol takımı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Bhutan Millî Futbol Takımı sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Futbol (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Futbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Futbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bildiğim kadarıyla haflerde şapka kullanımı kaldırılmıştı. TDK'nın imla klavuzlarında hala yer alması enterasan bir durum. --Fagusmsj 20:06, 9 Temmuz 2010 (UTC)

Daha sonra yeniden değiştirildi ve sadace anlam farklılığına neden olan kelimelere (kar-kâr gibi) eklenmesine karar verilmişti diye biliyorum. Milli şapkasız TDK sözlüğüne göre iki anlama geliyor "mil içeren" veya "çocukların oynadığı çelik-çomak oyunu". Diğer tüm milli takım maddelerinde de benzer bir kullanım olduğundan adlandırmayı değiştirmiştim. Belki sonradan yeniden değiştirilmiş de olabilir :), ancak benim bildiğim kadarıyla en son durum buydu. Saygılar, iyi vikiler --Merube 89msj 20:12, 9 Temmuz 2010 (UTC)
Hatta bu yüzden soyadı kârlı olan bir yakınım nüfus cüzdanını karlı olarak yenilemek zorunda kalmıştı. Bu konuda esaslı bir araştırma yapmak gerekiyor. --Fagusmsj 20:20, 9 Temmuz 2010 (UTC)
Haklsınız ayrıntılı bir araştırma elzem. Ardından köy çeşmesinde durumu belirtir, son halini veririz. --Merube 89msj 20:51, 9 Temmuz 2010 (UTC)