Tartışma:Batı Azerbaycan (eyalet)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Kafkasya (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kafkasya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kafkasya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Kürdistan (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kürdistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kürdistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje İran (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İran maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İran kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

İtiraz Ediyorum![kaynağı değiştir]

Bu madde taraflı değil!Aksine gerçekler ile dolu!--Simon Bolivar 12:39, 21 Nisan 2006 (UTC)

Taraflı değiil[kaynağı değiştir]

Taraflı olmasının gerektirecek bir durum olmadığından ibareyi kaldırdım.--AbSar 15:51, 21 Nisan 2006 (UTC)


manna devleti azeri turk devleti degildir aksine irani dil konusan kavimlerden birisidir...ayrica iran devletinin kurtlestirme politikasi cok sacma.cunku farslilastirma politikasi vardir.bati azerbaycan in bir kismi iran kurdistanina dahildir.buna oradaki azerilerde katilir.

Batı Azerbaycan[kaynağı değiştir]

Batı Azerbaycan coğrafyası tarihte hem fars kökenlilere hem de Türklere yurtluk yapmıştır. Ama bir gerçek vardır ki o da günümüzde bölgenin farslılaştırılması politikasıdır. Lütfen yazıların sonuna imza atınız. --erdemselek 23:55, 16 Kasın 2006 (UTC)