Tartışma:Bakü-Tiflis-Ceyhan Petrol Boru Hattı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhabalar! Bence bu sayfanin silinmemesei gerekir cünkü cok büyük bir önem tasiyor. Mikail

evt.

tartışma

ÇOK İYİ BİLGİLER VAR BEN ÇOK BEĞENDİM.BU SAYFA KALDIRILMASIN KALDIRILAMAZ KALDIRILIRSA AĞLAMAK BENNN.KATILANLAR..................--İrmdrtdgn (mesaj) 11:44, 8 Nisan 2013 (UTC)

Ansiklopedik Bilgi[kaynağı değiştir]

Vikipedi bir ansiklopedidir. Turkce versiyonunun cogunluguna hakim olan, ansiklopedi kulturunden bihaber, ucu acik, kaynaksiz, tarafli ve demogojik yorumlamaya dayali bir seviyesizlik BTC Boru Hatti sayfasinin da tumune sirayet etmis durumda. Ornek;

"Bakü’den Ceyhan’a uzanan bir hattı kendi topraklarından geçirmeye razı olamayan Ermeni yönetimi, ayaklarına kadar gelen bu tarihi fırsatı da kaçırmış oldu."

"Sovyetler Birliği döneminde, ülkeye hakim olan cumhuriyet Rusya idi. Özellikle 1920 ve 1930’lu yıllarda izlenen Stalinci politikalar, Sovyetler Birliği genelinde birçok etnik altgrubun ortaya çıkmasına yönelikti. Özellikle Kafkaslar’da bu plan başarıyla uygulandı ve burada meydana getirilen siyasî istikrarsızlıktan faydalanan hep Rusya Cumhuriyeti oldu. Yönetimdeki etkin gücünü kullanan Rusya, enerji konusunda ülke içindeki kaynak kullanımını kendi lehine olacak bir şekilde planlamış ve uygulamıştı"

Elimden geldigince duzeltmeye calisiyorum.

--Hakki88 (mesaj)+++