Tartışma:Bağlama

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Başlıksız[kaynağı değiştir]

Sazın, daha çok "enstruman" anlamında, bağlamanın ise Anadolu'da kullanılan Türk sazı olması gerekmiyor mu? Veya en azından sazın iki anlamını da içeren bir açıklama yazılabilir.

değerli arkadaş ,önerileri aynen makaleye ekledim. Bu makale bir taslak dır. Tüm önerilere ve yeni bilgilere açık dir. önergene sevindim.selamlar zentuk

Haklısın, ben de bu Cuma veya Pazar gecesi yazıyı geliştirmeye çalışacağım. Bu başlığı açtığın için teşekkürler, türkçe bir ansiklopedide sazın veya bağlamanın olmaması biraz absürttü. Bu arada tartışmalara yazdıklarının yanına "düzenle" sayfalarının üstündeki "imza" işaretine basarsan, ismin veya yazıyı yazma tarihin otomatik olarak eklenecek. --Cemyildiz 21:30, 24 Kasım 2005 (UTC)