Tartışma:Böbrek üstü bezleri

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Tıp (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tıp maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tıp kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Anatomi (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Anatomi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Anatomi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu maddenin varliginin ayriminda olmadan, ayri bir baslik altinda ("Böbrek üstü bezi") maddesini dun baslatmistim. Ancak bu maddenin, bu baslik altinda, zaten daha onceden var oldugunu bugun gordum. Dolayisiyla, yeni madde basligi ("Böbrek üstü bezi") altinda yazdiklarimi guzel ve uyumlu bir bicimle bu maddeye ekleyip (birlestirip), bunun da ustune makalede bir takim yeni duzenlemeler yaparak simdiki durumuna getirdim. Dolayisiyla iki maddede de olan bilgiler tek bir cati altinda bu makalede toplanmis oldu... "calisma var" sablonunu simdilik cikarmadim, cunku maddede bir takim calismalar daha yapma girisimlerim olacak. --Nonewmail 03:12, 16 Eylül 2008 (UTC)

Kaynak gosterilmeden alintilanan yazilar tumuyle cikarilmistir. Gerekli altbasliklari ben kendim yazacagim, ve baska bir yerden alinti yapacak olursam, kaynagi belirtecegim. --Nonewmail 20:36, 16 Eylül 2008 (UTC)