Tartışma:Avustralya'daki Türkler

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Taslak-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Selamlar. Kaynaksız kısa bir madde. Burdaki bilgilerin Avustralya maddesine aktarılması daha faydalıdır. Takabeg ileti 22:51, 21 Kasım 2008 (UTC)

birleştir şablonu[kaynağı değiştir]

Başka maddelerde de "birleştirme" üzerine günlerdir süren tartışmalar var ve hiç kimse maddeleri birleştirmek için acele etmiyor. İsterseniz siz de, birleştir şablonu koyduğunuz maddeler üzerinde diğer kullanıcıların da fikir belirtmeleri için biraz süre tanıyın. Teşekkürler. --M. M. ileti 22:52, 21 Kasım 2008 (UTC)

OK. Takabeg ileti 22:56, 21 Kasım 2008 (UTC)
  • Katılıyorum. Kısa bir maddedir, geliştirildiği takdirde ayrı madde olabilir belki ama, şu an için Türkler veya Türk diasporası maddelerinden birinin içinde olmasında yarar vardır. --M. M. ileti 23:12, 21 Kasım 2008 (UTC)

Gerekli bir madde[kaynağı değiştir]

Avustral Türkleri maddesi gerekli bir maddedir.yaklaşık 150 bin ile 200 bin insanın anlatıldığı olması gereken bir maddedir.zenginleştirilmesi ve geniş anlatımı gereklidir sadece.