Tartışma:Antik Dünyanın Yedi Harikası

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Yapıldığından itibaren 43 yüzyıl boyunca"piramitlerin ortak bir özelliği vardır piramit kimin adına yapıldıysa onun mumyasının olduğu odaya yılda iki defa güneş düşer kişinin doğum tarihinde ve tahta geçtiği tarihte" -->

bu açıklamanın gerçekliğinden kuşkuluyum.bilgiyi ekleyen arkadaş,teyidini de altına ilave etseydi en azından kontrol ederdik.

arté 21:19, 16 Nisan 2007 (UTC)

7 harikadan sadece Piramitler ayakta kaldığından dolayı yapılan yeni 7 harika oylaması bitti.Bu yeni 7 harika ile ilgili bir başlık açılacak mı?
-Mr.Potter-

DÜNYANIN 7 HARİKASI[kaynağı değiştir]

KEOPS HARİCİNDE KEFREN DE AYAKTAYMIŞ.BUNU DA NOT ETMEMİZ GEREKİYOR

Ya burda daha ilk yedi harikanın ne olduğu bile açıklanmamış çok kötü bir madde.

  • gerçekten maddeye baktınız mı? maddenin tamamı yedi harikaya ayrılmış durumda! --kibelemesaj 12:50, 5 Nisan 2008 (UTC)

dünyanın yedi harikasından biri olan çin seddi yeni harikalar arsında gösteriliyor

İki listede yer alıyor ondan. Takabeg ileti 17:51, 19 Mayıs 2008 (UTC)

Vallah anlayamıyorum. Neden bu madde bu kadar vandalize ediliyor hiç anlayamıyorum. Gerçekten çok ilginç... Bence yarı koruma altına olması gerekiyor. Runningfridgesrule 17:53, 13 Ekim 2008 (UTC)

(Yuemre (mesaj) 16:01, 8 Aralık 2012 (UTC))tac mahalde bu dünyanın yedi harikası arasında değilmi arkadaşlar yuemre

Aşırı vandalizm[kaynağı değiştir]

Bıktım bu maddenin vandalizmiyle uğraşmaktan. 2000 (iki bin) den fazla edit var çoğu vandalizm ve onu geri alma amaçlı. Yukarıdaki görüşe katılıyorum kesinlikle koruma gerekli. Artık bekleyen değişikliklerde bu maddeyi görmek istemiyorum, tiksindim resmen.DRG msj 11:59, 21 Mayıs 2013 (UTC)