Tartışma:Almanya millî futbol takımı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Almanya Millî Futbol Takımı sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Futbol (B-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Futbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Futbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Almanya (B-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Almanya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Almanya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Hi! Sorry for not speaking Turkish. I hope you still understand my request. Could someone please add the nicknames of the German team at this article? I'd be thankful. See for reference: en:Germany national football team#Nicknames. Thanks! -- All the best, Horst-schlaemma (mesaj) 17:18, 14 Temmuz 2014 (UTC)

Türkçe konuşamadığı için üzgünmüş, birisi maddeye en:Germany national football team#Nicknames referansını kullanarak takma isim başlığını oluşturursa minnettar olacakmış. Gönüllü arkadaşlar varsa bilgilerine.Sait71 18:12, 14 Temmuz 2014 (UTC)